OVER ONS

WIE IS BETOLED?

Zaakvoerder spreekt met klanten over mogelijkheden van een led scherm. Ze staan in de voortuin van de winkel waar men meer zichtbaarheid en omzet wenst.

Het is ongelooflijk hoe gepassioneerd hij door de led schermen is. Zodra hij de kans krijgt om iemand te vertellen over “zijn” schermen, krijgt hij die helemaal mee in het verhaal.

De led schermen zijn voor hem het ideale om te combineren: technisch (door de lasconstructies), elektronica en programmeren. Wanneer hij er dan nog wat geautomatiseerde bewegende elementen mag aan toe voegen (mechanica), is hij helemaal in zijn nopjes.”

Kelly over Benjamien
Zaakvoerder spreekt met klanten over mogelijkheden van een led scherm. Ze staan in de voortuin van de winkel waar men meer zichtbaarheid en omzet wenst.

Ze is een manusje-van-bijna-alles. Vooral het grafische en creatieve is haar ding. Ik haalde haar in de zaak omdat ze mij kan aanvullen en ik ervan overtuigd ben dat we samen grote dingen voor het bedrijf kunnen betekenen.”

Benjamien over Kelly

WAAROM BETOLED?

Wij, Benjamien en Kelly, zijn gewone ondernemers, met gezond creatief verstand. We staan dicht bij jou (op coronaveilige afstand welliswaar), we begrijpen je uitdagingen en we worstelen ook vaak met dagelijkse beslommeringen die ons van onze echte job afhouden.

Dus echt,
we weten hoe het is.

We handelen vanuit die kennis en doen zoals we zelf ook willen gedaan worden.

Bereikbaarheid: we zijn gemakkelijk bereikbaar. Enkel op zondag steken we graag wat extra tijd in ons gezin, nu onze kinderen nog op een leeftijd zijn dat ze willen tijd spenderen met ons. Dan geven we enkel voorrang aan jouw dringende problemen.

Uitgebreide garantie: standaard 24 maand + 12 maand extra = 36 maand garantie, omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten.

Super gemakkelijke eigen software: je plaatst je beelden met een duidelijk en gemakkelijk programma in 1-2-3 op je scherm. We hebben templates ter beschikking, waardoor je zelfs als niet-computer-kenner je schermafbeeldingen kan samenstellen.

Experts in ons vak: we kennen de producten door en door. We zijn eigenhandig verkoper-constructeur-technieker-ontwerper-… Reeds meer dan 500 klanten geloven in ons verhaal. Onze ledschermen zijn verspreid over België en Nederland (gelukkig rijden wij graag met de auto).

All-in-one : onze trek-regelmatig-aan-je-oren-service, waarbij wij het in handen nemen om op regelmatige basis je beelden te vernieuwen. Omdat we allemaal uitstelgedrag kennen en iedere ondernemer liever tijd besteedt aan het dienen van zijn/haar klanten. Wel, jij bent onze klant, dus wij dienen jou graag.

Service na verkoop : nieuwe medewerker of is het een tijdje geleden dat je het scherm bediende? We begeleiden je doorheen je twijfels en aarzelingen. Je mag van ons advies verwachten, zodat je het scherm optimaal kan gebruiken.

Herstellingen : (zelfs van niet-Betoled-schermen) voeren we zelf uit.

Oplossingen : we hebben geen standaard oplossingen, maar bekijken de situatie van iedere klant persoonlijk. Je zou versteld staan van de ‘draai’ die we er kunnen aan geven, zodat het voor jullie echt werkt!

De zaakvoerder leunt tegen een lastpost in het atelier van Betoled, waar de led schermen geproduceerd worden.

WAAR KOOP JIJ JE LED SCHERM?

Bij ons in het Betoled atelier, waar we de led schermen zelf maken en bij ons op het Betoled bureau, waar we de constructies zelf bedenken, berekenen en uitdokteren. Bij ons staat de koffie steeds klaar (want we hebben ooit ergens gelezen dat koffiegeur bijdraagt tot een goed gevoel).

Maar volledigheidshalve, ook bij jou… we komen advies geven ter plaatse, samen redeneren, opmeten, en na het gehele productieproces komen we het led scherm plaatsen.

HET LED SCHERMEN ATELIER

De onderdelen en grondstoffen liggen klaar om door ons te verwerken tot jouw led scherm. Het atelier ligt in Beveren, een goede uitvalsbasis om onze producten in België en Nederland te verdelen.

Twee handen maken een frame voor een led scherm. Het bestaat uit aluminium dat aan mekaar gelast is. Een geperforeerd stuk aluminium wordt in het frame geplaatst. Dit frame wordt nog verder afgewerkt, zodat de lasnaden niet meer zichtbaar zijn. Onderaan rechts in de rode balk staat "Frame led scherm".
De constructie maken we volledig in eigen atelier
felle rode blokjes logo
Een paal voor een led scherm wordt gespoten door een man met een beschermend mondmasker op. Hij draagt werkkledij en een muts. De paal voor het led scherm staat in de eigen spuitcabine van Betoled.
De kostprijs houden we laag dankzij werken in eigen beheer, zoals onze spuitcabine.
felle rode blokjes logo
Een metalen paal voor een led scherm ligt klaar in het atelier. De paal is zwart gespoten in het eigen spuitcabine.
Palen en constructies in jouw huisstijl, kortom alle maatwerk is mogelijk
felle rode blokjes logo