Over ons

Al 15 jaar de Expert in LED schermen.

Offerte aanvragen
Over Betoled - LED scherm dineren

Bij ons bent u geen nummer, maar een deel van de Betoled familie.

BETOLED® biedt u een ruim en aantrekkelijk aanbod van verschillende types ledschermen voor eender welk project u in gedachten heeft. We komen GRATIS bij u ter plaatse en staan vanaf dag 1 voor u klaar. Bij ons bent u geen nummer, maar een deel van de Betoled familie.

We bieden materiaal van de hoogste kwaliteit met een laag energieverbruik, hoge beschermingsgraad en extreme helderheid. Al onze producten voldoen dan ook aan de nodige Europese EMC-NORMEN.

Neemt u alvast rustig de tijd om de verschillende mogelijkheden door te nemen en aarzel niet ons te contacteren.

Welkom!

De voordelen van het aanschaffen van een LED scherm via Betoled

Garantie

Alle producten die worden samengesteld met de BETOLED® OUTDOOR PRO krijgen een garantie van 3 jaar.

 

 

Weersbestendig

Bestand tegen UV-straling, extreme weersomstandigheden, zout water, zuren. Tevens brandvertragend

 

 

Lange levensduur

Het gebruik van hoog-kwaliteitscomponenten en de strenge normen bij de productie dragen bij tot een heel lange levensduur.

 

Waarom tientallen bedrijven kiezen voor Betoled

BETOLED® is een uiterst professioneel, dynamisch en toegewijd bedrijf dat u vanaf de offerteaanvraag tot na de installatie voor eender welke vraag graag te woord staat.

We besteden niets uit: van interne samenstelling over constructie en installatie tot en met het schrijven van de software en garantieopvolging doen we alles in eigen beheer. U weet dus steeds bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen en zal nooit van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service na verkoop zijn voor ons dan ook van prioritair belang. U staat bij ons centraal en maakt ons elke dag beter! Voor een gratis en vrijblijvende offerte, neemt u gerust even contact met ons op.

Betoled levert hoge kwaliteit LED schermen

Automatisch helderheidssysteem

Uw scherm kan worden uitgerust met een automatisch helderheidssysteem. Hierdoor zal het scherm steeds perfect zichtbaar zijn bij vol zonlicht en geen verblindend beeld geven ’s nachts of bij schemering.

 

Laag energieverbruik

Het uitzonderlijk lage energieverbruik van onze schermen is niet enkel van belang voor het milieu, maar zorgt ook voor een merkbaar verschil in het werkingsbudget.

 

 

Lichter & dunner

Onze modules worden gemaakt van industriële kunststof en zijn dus opvallend lichter. Met hun breedte van 8.5cm wordt de installatie en constructie dan ook gemakkelijker en dus goedkoper!

 

Hoge helderheid & refresh rate

De ultra bright LED’s zorgen voor een hoge lichtopbrengst. Dit maakt ze bijzonder geschikt om te gebruiken in alle omstandigheden. De hoge refresh rate garandeert een perfect vloeiend beeld bij video.

Logo van dagmar buysse

Ik heb in onze toonzalen grote LED schermen laten plaatsen door betoled. de schermen zijn mooi afgewerkt en werken goed. De service na verkoop is ook heel goed. aanrader!

Dagmar Buysse - Dagmar Buysse Badkamers

Voor Total tankstations hebben wij verschillende LED schermen mogen leveren.

Total Tankstations

Voor Roda JC Kerkrade hebben wij enkele LED sponsorborden mogen leveren voor in het stadion.

Roda JC Kerkrade

Voor Carrefour hebben wij verschillende LED schermen mogen leveren.

Carrefour

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij betoled. In totaal hebben we nu al 5 schermen. Wij hebben uitstekende service gekregen met goede prijzen. Ook ben ik 100% tevreden over service van de naverkoop. Ik wil iedereen adviseren om contact op te nemen met Benjamien Toté.

Special Ad

LED scherm kopen of huren? Standaard binnen 24u reactie.