WAT?

Een 35meter hoge mast met twee led schermen erop. De led schermen vormen een driehoek bovenaan de mast. Er is een blauwe lucht aanwezig. De led schermen tonen advertenties. De mast steekt ver boven de omliggende gebouwen uit.

WAT?

Bij Betoled kan je terecht voor een vriendelijke babbel, maar onze hoofdzaak is

indoor en outdoor led schermen/displays

die we verkopen | verhuren | herstellingen | leasen (normaal staat hier een *schrappen-wat-niet-past, maar dan maak je ongetwijfeld krassen op je beeldscherm. Zie, wij dragen echt op alle vlak zorg van onze klanten).

WAT DOET BETOLED ?

De zaakvoerder in zwarte jas schudt de hand van de bakker in de groene jas. De bakker is een klant van de zaakvoerder. De bakker plaatste in de bakkerij enkele led schermen. De bakker staat achter zijn toonbank. Je ziet de lusters boven het hoofd van de bakker. Er staat op de toonbank divers snoepgoed.

WAT NA VERKOOP/VERHUUR?

MOOI, HET LEVEN IS MOOI…

We nemen graag taken over van onze klanten, zodat jullie tijd hebben voor het “echte werk” of voor pure ontspanning. Omwille hiervan ontwikkelden we een aantal service formules:


ALL-IN SERVICE

Wil je je ten volle kunnen toeleggen op je kerntaken, en toch optimaal rendement uit je led scherm halen? Dan bieden we je de all-in service aan: wij houden voor jou de agenda in het oog, we zorgen zelf voor beeldmateriaal dankzij onze in huis fotograaf en verwerken ze tot mooie advertenties.

Lees meer…

Een computerscherm met openstaande software staat op een bureau. De software wordt door de gebruiker gebruikt om beelden te bewerken om op een led scherm af te spelen. Het is een grafisch programma.
felle rode blokjes logo

LED SCHERM MARKETING

Hoor je graag wat een led scherm voor jou concreet kan betekenen? Zonder enige aankoopverplichting geven we gratis marketing-advies uitgewerkt op jouw bedrijf.

Terug naar boven