VERKOOP LED SCHERMEN

WIJ VERKOPEN EEN LED SCHERM VOOR ELK BUDGET

NIEUW LED SCHERM: steeds maatwerk, met 24 + 12 maand extra garantie en voortdurende ondersteuning.

LED SCHERM LEASEN: investeren in een led scherm met een boekhoudkundig interessant krulletje.

TWEEDEHANDS LED SCHERM: tweedehands mét garantie, want wij geloven echt in onze producten.

HOE REGELEN WE DE AANKOOP VAN JOUW LED SCHERM?

Éenmaal, andermaal, verkocht… De aankoop van een led scherm is meer dan het ondertekenen van een bestelorder. Wij zijn van mening dat je het verdient om je voor een dergelijke investering te omringen met experten. Daarom komt Benjamien langs en geeft je een antwoord op àl je vragen, althans al je vragen over led schermen en de marketing errond.

Een outdoor led scherm op een paal staat langs de openbare weg. Het is een led scherm van gemeente Kruibeke, bedoeld om de inwoners en passanten te informeren. Er zijn enkele auto's op de weg. Op het buiten led scherm toont de advertentie: "Zorg dat je gezien wordt", met de afbeelding van twee ventjes, één in blauw en één in geel.
felle rode blokjes logo

We stellen je gerust. We maken je enthousiast over de werking van en vooral de werking met een led scherm. Ken je het gevoel dat je krijgt na het volgen van een motiverende workshop? Je hebt instant zin om er in te vliegen, om zaken te doen. Je krijgt na een gesprek met Benjamien ook zo’n boost: je ziet je marketing weer helder en staat te popelen om te adverteren op een renderende manier.

Het is niet al goeroe-praat wat de klok slaat. We wijzen je soms op obstakels, waar je zelf niet aan dacht. We zijn eerlijk op alle vlak. Wanneer we bijvoorbeeld merken dat een led scherm plaatsen tegen jouw gevel niet mogelijk is omwille van regelgeving, zullen we het je melden.

Gelukkig voor jou (en ook voor ons, want anders zouden we niet veel zaken doen) zijn we natuurtalenten in het zoeken naar alternatieven. Vaak gaat het over te dure voor de hand liggende oplossingen bij ophangsystemen, waar we even over nadenken en iets uitwerken met een twist, wat jij op een positieve manier voelt in je portemonnee.

Na al dat advies kan jij met een gerust hart de offerte ondertekenen.

Een buiten led scherm staat geïnstalleerd op het dak. Gezien de waterdichtheid niet mag doorbroken worden en het een heel dure oplossing is om een nieuwe dakbedekking aan te passen aan het led scherm, komt Betoled met een goedkopere oplossing. Bevestiging aan de gevel, om toch voldoende steun te geven aan het led scherm. De dwarse balk is bevestigd aan beide gevels.
Een goedkopere alternatieve oplossing, die rekening houdt met de waterdichtheid van de dakbedekking.
felle rode blokjes logo

De eventuele voorbereidende werken zoals de funderingen van een totempaal, plannen we in zodat we alles zo vlot mogelijk op mekaar laten aansluiten. Het beton hard uit terwijl we achter de schermen verder werken (snap je ‘m? achter de schermen…): ophangsysteem, assemblage van het led scherm, programmering van de sturing, installatie van de sensoren, …

Wist je dat onze led schermen een proper afgewerkte achterkant hebben? We voorzien de achterzijde met een vast paneel, wat extra bescherming geeft tegen vandalisme en beschadigingen en extra ruimte creëert voor je belettering/stickers van je logo.

Een buiten led scherm op een paal. Het led scherm staat langs de kant van de openbare weg. Het is een informatiebord van de gemeente Kruibeke. Het led scherm heeft een gesloten afgewerkte achterkant, zodat het led scherm beter beschermd is tegen vandalisme en mooier oogt, ook van de achterzijde.  Het led scherm staat op een proper afgewerkte fundering. Rondom het led scherm is er gras, een tuin en een elektriciteitskabine.
felle rode blokjes logo

Is het daarna afgehandeld? Nee, we blijven ter beschikking. Bij vragen, twijfels, problemen, … zijn we bereikbaar. We bieden service– en/of onderhoudscontracten aan, om je nog meer te ontzorgen en tegelijkertijd het led scherm uiterst te laten renderen.


Terug naar boven