VERHUUR LED SCHERMEN

We verhuren led schermen zowel op korte als op lange termijn. ‘Korte of lange termijn’ is relatief, het is maar hoe je het bekijkt. Vandaar enkele verhuur voorbeelden:

  • 1 dag: een optreden, live show of opendeurdag
  • een weekend: meerdaags festival of sportwedstrijd
  • een week: een kortingenslag gedurende een week
  • een maand: het aankondigen van de opening van je nieuwe vestiging
  • twee maand: interieur foto’s van een te-koop-pand
  • 6 maand: omdat je twijfelt of een led scherm wel degelijk iets voor jou is en je het effect eigenhandig wilt ondervinden

We verhuren onze led schermen in variabele formaten, zowel indoor als outdoor. Bekijk ons aanbod. Zoals een volleerde marktkramer het zou verkondigen: “We hebben voor elk wat wils”.

We leveren je led scherm aan huis, of om het even waar je het led scherm wilt zetten (voor een levering in Timboektoe vragen we waarschijnlijk wel een toeslag ;-)). Plug and play, want wij plaatsen je beelden/advertenties op voorhand op het scherm.

De kostprijs om een led scherm te huren, plaatsen we niet online. De prijs berekenen we op basis van de huurtermijn, het type scherm, het formaat van het led scherm, binnen- of buitentoepassing, resolutie van het led scherm,… Neem vooral contact op en we maken je vrijblijvend een offerte.

We voorzien als huur led scherm onder andere mobiele aanhangwagens, schermen bevestigd aan trussen, stoepborden, … Leg ons je vraag voor en we bekijken samen wat we aanbieden. Iedere situatie heeft een verschillende aanpak in lichtsterkte, resolutie of afmeting nodig. Neem je graag eerst een kijkje? Hier vind je ons aanbod.

We hebben geen vaste huur termijn, want niemand betaalt graag extra. Stel ons je vraag, wij geven je snel een offerte.

Het led scherm speelt instructies voor de toeschouwers. Het outdoor led scherm staat opgestelt met een trusconstructie. Het led schermt toont de mededeling: "ingang aan de rechterkant" met een grote pijl naar rechts. Doordat het outdoor led scherm hoog boven de mensenmassa uitsteekt, is de boodschap voor iedereen duidelijk leesbaar. De organisatie huurt het buiten led scherm.
Toegangsregeling via led scherm
felle rode blokjes logo

Heb je een evenement voor de boeg? Wil je de sponsors van je club extra in de kijker zetten en zo meer opbrengsten verzamelen?

Een trusconstructie houdt een led scherm omhoog boven de hoofden van een massa volk op een evenement. Het led scherm toont de boodschap: "Hou je covid-certificaat en identiteitskaart klaar!" Op de achtergrond zie je groene bomen en een blauwe lucht. Op de afbeelding staat een rode balk in de rechteronderhoek met de term "verhuur".
Led schermen verhuren op evenementen, bevestigd aan trusconstructie
felle rode blokjes logo

Terug naar boven