Ledschermen voor binnen

Ledschermen voor binnen hebben een brede waaier aan gebruiksmogelijkheden. We plaatsen de schermen vaak in enerzijds showrooms of anderzijds bv controlekamers, om een overzicht te behouden over de werkzaamheden, in een tv-studio, fabrieken,... In ziekenhuizen informeren de schermen patiënten over courante wachttijden, te volgen routes, lopende campagnes en gezondheidsadviezen. 

Een ledscherm geeft u de mogelijkheid om uw (potentiële) klanten en hun omgeving te overtuigen van uw vaardigheden, kennis en producten. Door de helderheid en beweging in de beelden, vangt het ledscherm van nature uit de aandacht van de mensen. Wanneer u een hiervan een combinatie maakt met uw content, geeft u uw klanten inzichten die waardevol zijn bij uw verkoop en marketing. 

Een binnenscherm heeft een hoge resolutie, omdat mensen er vaak heel dichtbij langslopen of voor komen te staan. De content op het ledscherm moet hierdoor ook van op korte afstand haarscherp zichtbaar zijn. Alle soorten inhoud zijn afspeelbaar: afbeeldingen, slideshows en filmpjes, al dan niet combineerbaar met audio.

De inhoud is gemakkelijk vanop afstand aan te passen en te bewerken via onze eigen gebruiksvriendelijke software. Zo kunt u ieder moment van de dag uw boodschap aanpassen aan uw doelgroep/publiek. 

Omwille van de front maintenance hangen we een binnen ledscherm zonder veel ruimteverlies omhoog. We verzorgen een eventueel onderhoud langs de voorkant, wat ons toelaat om het ledscherm vlak tegen de muur te hangen.