E-bikerack met led

Met Betoled maakt u meer kilometers. 

U kunt er niet meer om heen. Almaar meer rijden mensen met elektrische fietsen. De hedendaagse samenleving is milieubewuster en verwacht van u als handelaar hetzelfde. 

U kunt uw klanten laten parkeren en opladen én tegelijkertijd kunt u reclame maken om uw producten aan te prijzen. Door het plaatsen van een degelijk elektrisch oplaadpunt, overtuigt u de klant niet alleen van uw aandacht voor het milieu, maar ook van de innovatieve kant van uw bedrijf en de extra service die u bereidt bent te geven. 

De dynamische reclameboodschappen op maat van uw bedrijf zijn niet alleen voor de fietsers zichtbaar, maar ook voor de automobilisten, voetgangers en andere passanten. 

Wij ontwikkelen fietsrekken met hoogwaardige materialen, die stevig genoeg zijn om een zware elektrische fiets te beschermen tijdens het winkelen. Het basismodel heeft plaats voor 10 fietsen en is modulair uitbreidbaar, nu of in de toekomst. Samen komen we tot de juiste oplossing. De digitale schermen kunnen aan beide kanten of toch liever aan één zijde met een vaste poster aan de andere kant? U kiest.

Met onze eigen ontwikkelde software is het kinderspel om de beelden op het scherm aan te passen. Dit kan met uw smartphone, tablet of computer vanop elke locatie. Met meer dan 12 jaar ervaring in digitale schermen en innovatieve ontwikkelingen leveren wij steeds de beste kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs.