OUTDOOR LED SCHERMEN

Singing in the rain… Onze outdoor led schermen zijn uiteraard waterdicht (het zou een raar zicht zijn om er paraplu’s boven te houden), maar wist je dat ze een hogere helderheid nodig hebben om te concurreren met de zon?

Een led stoepbord staat in de hoek van een kamer, aan twee ramen. Het is een outdoor scherm, met metalen behuizing. Onderaan is een opslagruimte voor batterijen voorzien. Het stoepbord staat op wieltjes. Het schermt toont een afbeelding van Tinkerbel.

LED STOEPBORD

Het pareltje van onze buiten led schermen. We zijn heel fier op de eigen ontwikkeling van het stoepbord. We merkten doorheen de jaren dat handelaars nood hebben aan een dynamisch bord aan de ingang van hun winkel of op hun parking. Geen vergunningen nodig, een stevige behuizing en ultra fijne resolutie. De ideale combinatie.

LED SCHERM TEGEN GEVEL

Een dubbelzijdig buiten led scherm hangt tegen de geven van een interieurzaak. Het led scherm staat haaks op de gevel. Het toont de advertentie "Kasten op maat". Het led scherm hangt ter hoogte van de derde verdieping, boven de ingang van de winkel met grote etalageramen. Er zijn auto's geparkeerd naast de gevel en de openbare weg.
felle rode blokjes logo

Voorbijrijdende bestuurders zijn jouw potentiële klanten. Je geeft hen meer dan alleen je promo’s en advertenties mee. Met een led scherm vang je regelmatig hun aandacht en blijf je in het bewustzijn hangen. Je klanten herhaaldelijk aan jou herinneren, is de basis van veel marketing strategieën.

Mensen kunnen zich op je led scherm oriënteren (heb je zelf al eens de weg uitgelegd aan hand van opvallende straatbeelden?) en je rolt vaker over de tong.

Waarom een led scherm tegen je gevel en niet een goedkoper uithangbord? Gewenning. Dat is het sleutelwoord (misschien keken we de laatste tijd te veel naar de Code van Coppens?).

LED SCHERM TOTEM

Een led scherm op een totem plaats je op je parking of langs de weg. Door de hoogte steekt het led scherm boven alle geparkeerde auto’s en is je boodschap vanop verdere afstand zichtbaar. Een totem ontworpen in je huisstijl zorgt voor een stijlvolle omkadering van je led scherm.

een led scherm zit ingewerkt in een groene totem van een Power tankstation. Het toont reclame voor "de nieuwe Kadjar" met een afbeelding van een rode auto. De totem staat in een gravelpleintje, tussen de openbare weg en de parking van het bedrijf. Er staat een grote verlichtingspaal en er zijn verschillende auto's geparkeerd.
felle rode blokjes logo

LED SCHERM OP PAAL

Een close up van een buiten led scherm met een grijze paal en behuizing. Er staat een coronaboodschap geadverteerd op het led scherm. Je ziet de geperforeerde zij- en onderkanten van de behuizing van het led scherm.   Er staan huizen op de achtergrond en er is een blauwe lucht.
felle rode blokjes logo

Een led scherm langs de weg plaats je op een bepaalde hoogte om optimaal te adverteren. Hiervoor gebruiken we een standaard paal/mast of creëren we jouw (stoutste) ontwerp.

Een grote mast met dubbelzijdig buiten led scherm staat op een grasplein naast de parking van een bedrijf. Het led scherm adverteert voor Van Raemdonck, "Ingang om de hoek". Er staat één auto geparkeerd op de parking. Het led scherm steekt verschillende meters boven het gebouw uit.
felle rode blokjes logo
Een dubbelzijdig led scherm op een paal toont een afbeelding van een bier: "de vakantie voorbij? Het genieten nog niet!" Er is een blauwe lucht. Het led scherm staat in een groene omgeving, op het terrein achter een omheining, die een afscheiding maakt van de openbare weg. Het led scherm is gericht naar de openbare weg. Er staat een grote bakstenen schoorsteen op de achtergrond.
felle rode blokjes logo
een led scherm op dubbele paal staat naast een autosnelweg in een grasveld. Er is een blauwe lucht. Links zijn er verschillende verkeersborden over de snelweg herkenbaar. Het led scherm toont een advertentie van Burger King.
felle rode blokjes logo

VEILIGHEID LED SCHERM

LED SCOREBORD

Een led scherm staat bovenop een houten afdak. Het led scherm is gericht naar het speelveld. Het led scherm toont de score van de thuisploeg en de bezoekers, periode 1 en de tijdsaanduiding. Tussen het speelveld en het afdak is een blauwe zone.
felle rode blokjes logo

Betoled beschikt over drie types scoreborden.

  • Type A: een scorebord met twee digitale nummerborden en één digitale klok
  • Type B: uitbreiding met full color led scherm, waarop bijvoorbeeld de sponsors kunnen adverteren
  • Type C: volledig dynamisch led scherm met onbeperkte mogelijkheden en toepassingen

De digitale scoreborden stuur je aan met onze eigen ontwikkelde app, beschikbaar via Google Play.

Terug naar boven