MOBIELE LED SCHERMEN

Eenvoudig verplaatsbare led schermen… ja, we hebben modellen die evengoed in je showroom als op het toilet passen.
Je led scherm wisselen tussen verschillende vestigingen? Tijdens weekdagen adverteren op een drukke weg en in het weekend live beelden voor je vrienden uitzenden?

LED SCHERM TRAILER

Een aanhangwagen is de snelste en gemakkelijkste manier om een groot led scherm aan je zaak te plaatsen.

We bouwen verschillende veiligheden in zodat het led scherm optimaal beschermd is, zowel tijdens het transport als tijdens het parkeren.

Je hebt wél elektriciteit nodig. Ofwel zorg je voor een aansluiting met een verlengkabel, stroomgroep of we werken met batterijen. De tijd waarin we met de fiets en dynamo trapten, is al lang vervlogen.

De beelden wissel je vanop afstand dankzij onze eenvoudige software op je smartphone of computer.

De standaard mobiele led schermen vereisen een gewoon rijbewijs B. De grotere led schermen wegen meer, waardoor het noodzakelijk is om een geremde aanhangwagen met dubbele as te voorzien. In dat geval moet je beschikken over een rijbewijs BE.

Een buiten led scherm bevestigd aan een gesloten trailer staat in een landelijke omgeving. De gesloten trailer maakt reclame voor Safety Jogger. Uit de gesloten aanhangwagen komt een led scherm geschoven. Het led scherm toont eveneens een advertentie voor Safety Jogger.
Een gesloten trailer, waaruit een outdoor led scherm schuift.
felle rode blokjes logo
Een mobiel buiten led scherm staat op een parking tussen auto's geparkeerd. Het led scherm toont een advertentie van Smart Secure. Er staan op de parking verschillende auto's geparkeerd.
felle rode blokjes logo
Er staan twee mobiele led schermen op de foto. Het eerste led scherm, links, is een gesloten trailer, waaruit een led scherm bovenaan schuift. Het led scherm toont live beelden van de verschillende aspecten van het evenement. Er staat in het midden een overdekt podium met geluidsinstallatie en boxen. Rechts van het podium staat een ander type mobiel led scherm. Hierop is de tijd afgebeeld. Het is de opstelling van het levensloop evenement in Beveren.
felle rode blokjes logo
Een mobiel led scherm staat op een gravel parking, voor een groen hekken en naast een grijze wagen. Het led scherm adverteert "samen gaan we 1000kg afvallen". Het is een afbeelding van vijf naakte vrouwen die een spandoek voor zich houden. Het led scherm staat maximaal uitgeschoven, zodat het scherm op een hoogte van 4m staat.
felle rode blokjes logo

STOEPBORD

Niet zo omvangrijk als een led scherm op een trailer, maar zeker even effectief. Je plaatst het stoepbord:

  • in de nabijheid van de ingang
  • op de parking
  • vlak naast je promo product
  • aan de kassa
  • in de lobby
Een led stoepbord staat in de hoek van een kamer, aan twee ramen. Het is een outdoor scherm, met metalen behuizing. Onderaan is een opslagruimte voor batterijen voorzien. Het stoepbord staat op wieltjes. Het schermt toont een afbeelding van Tinkerbel.
felle rode blokjes logo

OMNIPOSTER

Dit draagbaar led scherm toont haarscherpe beelden. Het stijlvolle formaat straalt pure elegantie uit en is heel draagbaar (ideaal voor al wie niet graag sleurt met zware gewichten).
De omniposter kan je op zijn sokkel plaatsen, of je maakt gebruik van de muurbevestiging om horizontaal of verticaal te presenteren. Dit type led scherm combineert onderling tot een kunstige opstelling.

De omniposter staat tegen een bruine muur opgesteld. Er is geen beeld zichtbaar op de omniposter. Het langwerpige led scherm staat op een voet. Op de steunvoet staat het logo van Betoled Led schermen.
felle rode blokjes logo

Terug naar boven