LED scherm
service

Wij ontzorgen u volledig van de constructie van uw
LED scherm tot aan de installatie, opleiding en
onderhoud. Betoled levert LED scherm service

Offerte aanvragen
service
service LED scherm

Constructie

De constructie voor uw project wordt in samenspraak met u ontworpen.
Na overeenkomst van het systeem, materialen en ontwerp wordt de constructie in de werkplaats gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste materialen.

Geen enkel project is te groot, te klein of te complex voor onze technische mensen. Elk project wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld.

Installatie

Wij verzorgen niet enkel de constructie, maar ook de volledige installatie: zowel de plaatsing van het scherm, als de nodige elektriciteitswerken, graafwerken, voorbereiding en installatie van het controle systeem en de IT-infrastructuur.
U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij handelen uw project af van begin tot einde.

LED scherm en volledige service
onderhoud en service LED schermen

Opleiding

Indien u de inhoud van uw scherm graag in eigen beheer neemt, voorzien wij een opleiding in het gebruik van de software.
Hoewel de besturingssoftware zeer gebruiksvriendelijk is, zorgt een korte opleiding in het gebruik ervoor dat u direct aan de slag kan met uw nieuw led scherm.

Inhoud

Mocht u kiezen om de inhoud van uw scherm uit te besteden, bieden wij u de mogelijkheid voor het beheer hiervan.
Dit kan gaan van een vast onderhoudscontract tot beheer van de inhoud in regie.
Onze grafische mensen zorgen voor de extra meerwaarde van uw scherm met aantrekkelijke en opvallende ontwerpen voor uw boodschappen.
Dit kan allemaal beheerd worden vanop afstand, via een vaste of mobiele internetverbinding.  Zo kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden zonder ter plaatse te gaan.

service LED
service en onderhoud LED

Onderhoud

De BETOLED® LED schermen vergen zeer weinig onderhoud.
Een onderhoudscontract voor uw scherm kan bestaan uit een jaarlijks algemeen nazicht, tot een volledig all-in onderhoudscontract.
Mocht er uitzonderlijk toch een defect optreden, wordt dit direct hersteld binnen de afgesproken termijn.
Voor projecten waarbij eventuele downtime een probleem kan vormen, bieden wij ook de optie van een urgentie contract.

Waarom een LED scherm kopen bij Betoled?

De verkoop van LED schermen is bij Betoled een hobby, waarvan een beroep is gemaakt. Kennis over verschillende LED schermen rijken dan ook terug naar een persoonlijke interesse. Ondertussen zijn we dan ook al ruim 15 jaar expert in de verkoop van LED schermen. We weten dan ook waar we over praten, wanneer we u een LED scherm aanbevelen. We zorgen ervoor dat uw boodschap op de schermen te zien zijn of vette visuals op het juiste moment vertoond worden. Maar met onze speciaal ontwikkelde software heeft u dat ook gemakkelijk zelf in de hand.

Daarnaast bieden we niet zomaar schermen, maar schermen die bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden en menselijk gebruik in een drukke omgeving. Kortom ze kunnen tegen een stootje.

  • Al meer dan 15 jaar expert in led schermen
  • Gemakkelijk beheer van de schermen dankzij eigen software
  • Robuuste schermen, bruikbaar in elke situatie

Wij helpen je graag!

Meer weten over onze led producten? Wij vertellen je graag alles hierover. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

LED scherm kopen of huren? Standaard binnen 24u reactie.