LED SCHERM SERVICE

De zaakvoerder in zwarte jas schudt de hand van de bakker in de groene jas. De bakker is een klant van de zaakvoerder. De bakker plaatste in de bakkerij enkele led schermen. De bakker staat achter zijn toonbank. Je ziet de lusters boven het hoofd van de bakker. Er staat op de toonbank divers snoepgoed.

WAT NA VERKOOP/VERHUUR?

MOOI, HET LEVEN IS MOOI…

We nemen graag taken over van onze klanten, zodat jullie tijd hebben voor het “echte werk” of voor pure ontspanning. Omwille hiervan ontwikkelden we een aantal led schem service formules:


LED SCHERM ALL-IN SERVICE

Wil je je ten volle kunnen toeleggen op je kerntaken, en toch optimaal rendement uit je led scherm halen? Dan bieden we je de all-in service aan: wij houden voor jou de agenda in het oog, we zorgen zelf voor beeldmateriaal dankzij onze in huis fotograaf en verwerken ze tot mooie advertenties.

Lees meer…

Een computerscherm met openstaande software staat op een bureau. De software wordt door de gebruiker gebruikt om beelden te bewerken om op een led scherm af te spelen. Het is een grafisch programma.
felle rode blokjes logo

LED SCHERM MARKETINGADVIES

Hoor je graag wat een led scherm voor jou concreet kan betekenen? Zonder enige aankoopverplichting geven we een marketing-advies uitgewerkt op jouw bedrijf

BETOLED GEEFT JE EEN BOOSTER