LED SCHERM ONDERHOUD SERVICE

Wanneer je een auto koopt, weet je dat je regelmatig olie moet verversen. Na X-aantal kilometers gaat er een controlelichtje branden. Je weet dat er een onderhoud nodig is, om grote kosten te vermijden. Een led scherm heeft net zo nu en dan een onderhoud nodig om grote kosten te vermijden.

  • vervanging van defecte leds
Een technieker met handschoenen werkt aan de binnenzijde van een led scherm. De beschermende achterzijde is verwijderd. Er zijn een router, sturing en voeding van het led scherm zichtbaar.
felle rode blokjes logo
De binnenzijde van de sturing van een led scherm. De voeding en de computer met moederbord.
felle rode blokjes logo

ONDERHOUD

Net zoals autofabrikanten nooit zullen toegeven dat hun auto’s evengoed onderhoud nodig hebben, spreekt men zelden over onderhoud en herstel van led schermen. Wij zijn eerlijk en zeggen: “Ja, je led scherm heeft soms een update nodig of vervanging van een voeding”. Wanneer een blikseminslag al je elektronische apparatuur vernietigt, kan er aan je led scherm mogelijk schade zijn.

Krijg je schrik om te investeren in een led scherm? Waarom? Je rijdt toch ook met die auto die soms eens een onderhoud nodig heeft? Je led scherm is een investering waar we samen zorg van dragen.

Terug naar boven