LED SCHERM LEASEN

Investeren in een led scherm is werken aan je toekomst met een duidelijke marketingstrategie. Hoewel investeren duur klinkt, werkt Betoled samen met jou aan een leasingplan: boekhoudkundige voordelen en meer ademruimte voor je bedrijf.

icoon met rekenmachine en dossier, stelt voor dat een led scherm leasen heel boekhoudkundig interessant is.
BOEKHOUDKUNDIG INTERESSANT
een icoon bestaand uit een hand die een stapel centjes in balans houdt. Hiermee tonen we aan dat het leasen van een led scherm de kredietlimiet onaangetast laat.
KREDIETLIMIET ONAANGETAST
een icoon bestaande uit drie pijlen die allen vertrekken vanuit hetzelfde punt. Het vertegenwoordigt het spreiden van de kost bij het leasen van een led scherm
SPREIDING VAN DE KOST
een icoon bestaande uit het woord BTW met een pijl naar onder naar enkele centjes. Er staat door het icoontje een groot kruis. Hiermee maken we duidelijk dat er geen BTW voorfinanciering nodig is bij de leasing van een led scherm.
GEEN BTW VOORFINANCIERING
een buiten led scherm met een weerbericht erop. Het is in Beveren 14°, met een zon afgebeeld op het led scherm. Het outdoor led scherm staat op een paal, met zwart frame. Er is een blauwe lucht op de achtergrond

Een led scherm leasen zorgt ervoor dat je liquide middelen vrijhoudt. Het is een boekhoudkundig-vriendelijke manier waarbij investeringen toch mogelijk zijn, ondanks financiële middelen niet gebudgetteerd waren. Door een leasing aan te gaan blijft je krediet limiet bij de bank onaangetast. Daarnaast krijg je een gelijkmatige spreiding van de kosten. Als extra is het handig meegenomen dat de aanschaf van een led scherm via leasing geen BTW voorfinanciering vraagt.

Kortom, je betaalt verschillende kleine stukjes van de investering die de toekomst van je bedrijf maakt.


Terug naar boven