LED scherm
kopen

  • LED schermen kopen voor binnen en buiten
  • Verschillende maten
  • binnen 24u advies
Vrijblijvende offerte aanvragen
service
LED scherm

Of het nu is op een beurs, op een plein, bij een evenement, of een andere plek waar communicatie belangrijk is, is er geen betere manier om een boodschap over te brengen dan met een groot indrukwekkend LED scherm. Of het scherm nu binnen komt te staan of buiten in de volle zon. Wanneer u een LED scherm koopt, ondersteunen we u met advies over welk scherm het beste past bij uw doeleindes.

  • LED schermen geschikt voor indoor en outdoor
  • Verschillende maten schermen
  • Plaatsing en instellingen geregeld door Betoled
  • Passend advies over het beste scherm voor u, binnen 24 uur

Welk scherm is geschikt voor uw doeleinden?

Afhankelijk van waar u een scherm wilt gebruiken, zijn er zaken waar u rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld is het belangrijk om te weten van welke afstand het LED scherm nog leesbaar moet zijn. Staat het scherm binnen of buiten? Het is belangrijk dat het scherm in de volle zon helder genoeg is, om goed leesbaar te blijven. Zoals u zelf vast weleens heeft ervaren met uw telefoon, moet de helderheid een stuk hoger staan om het scherm buiten in de zon goed te kunnen blijven zien. Tegelijkertijd wilt u niet dat wanneer een scherm binnen komt te staan, dat toeschouwers verblind worden. We denken daarom met u mee over welk scherm past bij uw doeleinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

led scherm kopen

Waarom een led scherm kopen bij Betoled?

De verkoop van led schermen is bij Betoled een hobby, waarvan een beroep is gemaakt. Kennis over verschillende led schermen rijken dan ook terug naar een persoonlijke interesse. Ondertussen zijn we dan ook al ruim 15 jaar expert in de verkoop van LED schermen. We weten dan ook waar we over praten, wanneer we u een LED scherm aanbevelen. We zorgen ervoor dat uw boodschap op de schermen te zien zijn of vette visuals op het juiste moment vertoond worden. Maar met onze speciaal ontwikkelde software heeft u dat ook gemakkelijk zelf in de hand.

Daarnaast bieden we niet zomaar schermen, maar schermen die bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden en menselijk gebruik in een drukke omgeving. Kortom ze kunnen tegen een stootje.

  • Al meer dan 15 jaar expert in led schermen
  • Gemakkelijk beheer van de schermen dankzij eigen software
  • Robuuste schermen, bruikbaar in elke situatie

Wij helpen je graag!

Meer weten over onze led producten en wil jij ook een LED scherm kopen? Wij vertellen je graag alles hierover. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Garantie

Alle producten die worden samengesteld met de BETOLED® OUTDOOR PRO krijgen een garantie van 3 jaar.

 

 

Weersbestendig

Bestand tegen UV-straling, extreme weersomstandigheden, zout water, zuren. Tevens brandvertragend

 

 

Lange levensduur

Het gebruik van hoog-kwaliteitscomponenten en de strenge normen bij de productie dragen bij tot een heel lange levensduur.

 

De voordelen van het aanschaffen van een LED scherm via Betoled

LED scherm kopen of huren? Standaard binnen 24u reactie.