LED scherm
huren

24/7 service en support

Heeft u een boodschap dat u over wilt brengen bij het winkelend publiek of is er een groot evenement, zoals een voetbalwedstrijd, waar u een groot scherm voor op de stadsmarkt wilt plaatsen. Of is er een podium dat pas af is, wanneer een groot led scherm staat. In dat soort gevallen, heeft u waarschijnlijk alleen tijdelijk een scherm nodig. Het scherm zal immers niet eeuwig op de markt mogen staan en het scherm zelf opslaan na één keer gebruiken is ook geen optie. Daarom kun je een led scherm ook gewoon huren. Probleem opgelost. Wij zorgen ervoor dat het scherm staat, waar het moet staan, wanneer het moet staan én er op staat wat er op moet staan. Na afloop halen we het scherm gewoon weer weg. Betoled ontzorgt volledig.

  • Led schermen geschikt voor indoor en outdoor
  • Verschillende maten schermen
  • Plaatsing en instellingen geregeld door Betoled
  • Passend advies over het beste scherm voor u, binnen 24 uur

Welk scherm past bij u?

Bij het kiezen van een passend led scherm zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld hoe groot een scherm moet zijn en hoe helder. Een scherm moet bijvoorbeeld leesbaar zijn op 10, 20, 30 meter of een grotere afstand. Het scherm kan in een tent staan of vol in de zon. Zoals u zelf ervaart met uw mobiel is deze een stuk moeilijker te lezen buiten in de zon, dan binnen. Het scherm moet helder genoeg zijn. In alle gevallen wilt u dat het scherm altijd goed leesbaar is.
Over deze zaken denken we goed met u mee en komen met een advies over welk scherm het beste past bij u.

Waarom een led scherm huren bij Betoled?

De verkoop en verhuur van led schermen is bij Betoled een hobby, waarvan een beroep is gemaakt. Kennis over verschillende led schermen rijken dan ook terug naar een persoonlijke interesse. Ondertussen zijn we dan ook al 15 jaar expert in LED schermen. We weten dan ook waar we over praten, wanneer we u een led scherm aanbevelen. We zorgen ervoor dat uw boodschap op de schermen te zien zijn of vette visuals op het juiste moment vertoond worden. Maar met onze speciaal ontwikkelde software heeft u dat ook gemakkelijk zelf in de hand.
Daarnaast bieden we niet zomaar schermen, maar schermen die bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden en menselijk gebruik in een drukke omgeving. Kortom ze kunnen tegen een stootje.

  • Al meer dan 15 jaar expert in led schermen
  • Gemakkelijk beheer van de schermen dankzij eigen software
  • Robuuste schermen, bruikbaar in elke situatie

Wij helpen je graag!

Meer weten over onze led producten? Wij vertellen je graag alles hierover. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

offerte aanvragen

LED scherm kopen of huren? Standaard binnen 24u reactie.