LED scherm
huren

Al ruim 15 jaar ervaring in verhuur
van LED schermen in Nederland & België.

Vrijblijvende offerte aanvragen
groot LED scherm bij een evenement
Mobiele LED scherm op aanhangwagen

Betoled scherm verhuur

Heeft u een boodschap dat u over wilt brengen bij het winkelend publiek of is er een groot evenement, zoals een voetbalwedstrijd, waar u een groot scherm voor wilt plaatsen binnen of buiten? In dat soort gevallen, heeft u waarschijnlijk alleen tijdelijk een scherm nodig. Het scherm zal immers niet eeuwig op de markt mogen staan en het scherm zelf opslaan na één keer gebruiken is ook geen optie. Daarom kun je een led scherm ook gewoon huren. Neem contact op en ontvang passend advies binnen 24 uur.

Welk scherm past bij u?

Bij het kiezen van een passend led scherm zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld hoe groot een scherm moet zijn en hoe helder. Een scherm moet bijvoorbeeld leesbaar zijn op 10, 20, 30 meter of een grotere afstand. Het scherm kan in een tent staan of vol in de zon. Zoals u zelf ervaart met uw mobiel is deze een stuk moeilijker te lezen buiten in de zon, dan binnen. Het scherm moet helder genoeg zijn. In alle gevallen wilt u dat het scherm altijd goed leesbaar is.
Over deze zaken denken we goed met u mee en komen met een advies over welk scherm het beste past bij u.

Over Betoled - LED scherm dineren

Waarom een led scherm huren bij Betoled?

De verkoop en verhuur van led schermen is bij Betoled een hobby, waarvan een beroep is gemaakt. Kennis over verschillende led schermen rijken dan ook terug naar een persoonlijke interesse. Ondertussen zijn we dan ook al 15 jaar expert in LED schermen. We weten dan ook waar we over praten, wanneer we u een led scherm aanbevelen. We zorgen ervoor dat uw boodschap op de schermen te zien zijn of vette visuals op het juiste moment vertoond worden. Maar met onze speciaal ontwikkelde software heeft u dat ook gemakkelijk zelf in de hand.
Daarnaast bieden we niet zomaar schermen, maar schermen die bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden en menselijk gebruik in een drukke omgeving. Kortom ze kunnen tegen een stootje.

  • Al meer dan 15 jaar expert in led schermen
  • Gemakkelijk beheer van de schermen dankzij eigen software
  • Robuuste schermen, bruikbaar in elke situatie

Wij helpen je graag!

Meer weten over onze led producten? Wij vertellen je graag alles hierover. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Trekt de aandacht

Onze schermen zorgen ervoor dat u uw producten, promoties of andere info kan weergeven op een opvallende en moderne manier. Niet alleen tekst maar ook afbeeldingen en video.

 

Handige software

De bijgeleverde software maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke editor. De software laat u ook toe om verschillende schermen te bedienen vanop afstand, zowel via een vast als een mobiel netwerk.

 

Hoge helderheid & refresh rate

De ultra bright LED’s zorgen voor een hoge lichtopbrengst. Dit maakt ze bijzonder geschikt om te gebruiken in alle omstandigheden. De hoge refresh rate garandeert een perfect vloeiend beeld bij video.

 

 

De voordelen van een LED scherm huren via Betoled

LED scherm kopen of huren? Standaard binnen 24u reactie.