INDOOR LED SCHERMEN

Hang de binnen led schermen in je etalage, werkruimte, winkel, garage, of zelfs boven je bed,… deze displays komen niet in aanraking met de natuurelementen zoals regen en zonlicht. Tegen een wervelwind van advertentiebeelden is het led scherm gelukkig beschermd.

ETALAGESCHERMEN

Een dynamisch led scherm in je etalage geeft beweging en extra kleur in je etalage. Je kan een scherm plaatsen als afscheidingswand tussen de etalage en de winkel, of je plaatst een doorzichtig led scherm onmiddellijk achter je raam. Deze laatste opstelling biedt zonlicht aan de binnenkant en toont beelden aan de buitenwereld. Je zag ongetwijfeld ooit eens een bestikkerde bus rondrijden. Op de buitenzijde zie je de advertentie, maar van binnenuit kijk je gewoon door het raam en merk je quasi niets van de advertentie.

Een indoor led scherm staat achter glas in een etalage. Het led scherm maakt reclame voor de casinozaak die achter de etalage huist. Er is een technieker het led scherm aan het installeren. Er staat een bestelwagen linksonder in beeld.
felle rode blokjes logo
Een groot LCD scherm geeft informatie over de komende vluchten. Een vrouw met zwarte hoed en een valies leest het LCD scherm af. Links en rechts van het informatiebord is een gedeelte voor adverteerders. Er is een advertentie links voor duty free en rechts voor parfum.
felle rode blokjes logo
Een LCD scherm hangt aan de binnenmuur van een wachtzaal. Er staan witte zeteltjes. Het LCD scherm toont een welkomstboodschap. Er zijn twee witte toegangsdeuren links van het informatiebord.
felle rode blokjes logo

INFORMATIEBORDEN

Bibliotheken, ziekenhuizen, grote kantoren,… hadden vroeger minstens één werknemersfunctie gemeenschappelijk: de onthaalmedewerker. (We zien die nog zo voor ons: in een niet-zo-gender-neurtrale-tijd, met een airhostess-waardig pakje aan).

Vandaag zetten ondernemers hun personeel eerder multidisciplinair in. Het takenpakket van de onthaalmedewerker breidde gigantisch uit. Er is zelden nog tijd om een bezoeker fysiek te begeleiden.

Daarom zijn led schermen heel nuttig. Je kan vaste routes afbeelden, alsook begeleiding naar de locatie van tijdelijke evenementen of workshops. Je hoeft de route niet meer te “behangen” met pijltjes, maar je bedient de led schermen vanuit het onthaal (of om het even welke locatie). Wanneer een volgende spreker start, kun je in 1-2-3 de schermen opnieuw veranderen.

Je kan de schermen vast hangen aan het plafond of de muren, maar ook mobiele schermen zijn mogelijk.

Een mobiel indoor led boarding staat aan de zijkant van een basketbalveld. Boven het led scherm hangt een basketbalring. De led boarding kan verplaatst worden, want ze staat op wielen. Het led scherm toont een advertentie voor een automerk.
felle rode blokjes logo
Een led boarding speelt een advertentie voor Lotto Arena. Er is een basketbalwedstrijd aan de gang. Er zitten vele supporters in de tribune achter het led scherm. De supporters houden een spandoek vast, met "de hel van de kempen" op. Er zijn twee basketbalspelers met zwarte tenue.
felle rode blokjes logo

Terug naar boven