HERSTEL LED SCHERMEN

Om het met de woorden van Coldplay te zeggen (want het zingen gaan we je besparen):

Led scherm, we ‘Fix you’.

Wij herstellen je led scherm. We regelen dit in regie, of je neemt een onderhoudscontract waarbij werkuren, transport en onderdelen gedekt zijn, mogelijk samen met een preventief nazicht (koppelingen controleren, helderheidssensor reinigen,…)

We herstellen ook niet-Betoled schermen (mooier verwoord dan ‘led scherm van de concurrentie ;-)) Alle types, rassen en modellen, leds in geuren en kleuren kunnen we herstellen.

Een led scherm op paal krijgt een herstelling. De technieker staat op een ladder en werkt aan de achterkant van het led scherm. Het outdoor led scherm toont de boodschap "Hoe verkrijg je een covid-certificaat? Alle info op www.waasmunster.be/covid-certificaat. Het led scherm is een informatiebord van de gemeente Waasmunster.
Herstellen van alle led schermen
felle rode blokjes logo
De binnenzijde van de sturing van een led scherm. De voeding en de computer met moederbord.
felle rode blokjes logo

ONDERHOUD

Net zoals autofabrikanten nooit zullen toegeven dat hun auto’s evengoed onderhoud nodig hebben, spreekt men zelden over onderhoud en herstel van led schermen. Wij zijn eerlijk en zeggen: “Ja, je led scherm heeft soms een update nodig of vervanging van een voeding”. Wanneer een blikseminslag al je elektronische apparatuur vernietigt, kan er aan je led scherm mogelijk schade zijn.

Krijg je schrik om te investeren in een led scherm? Waarom? Je rijdt toch ook met die auto die soms eens een onderhoud nodig heeft? Je led scherm is een investering waar we samen zorg van dragen.

Terug naar boven