TRAFFIC

januari 2022

De overheid wil opnieuw een grote sensibilisatiecampagne op poten zetten om het ritsen hoffelijker te laten verlopen. Na deze campagne worden er boetes van 58 euro uitgedeeld aan overtreders.

Wij stellen voor om tijdelijke mobiele led schermen te plaatsen op gekende moeilijke-rits-locaties. De led schermen op aanhangwagen vallen op, geven een haarscherpe duidelijke boodschap weer en zijn mobiel: Agentschap Wegen en Verkeer kan de ene dag een locatie in Gent sensibiliseren en de volgende dag naar Kortrijk verhuizen met de mobiele trailer.

De trailers zijn beschermd tegen diefstal en vandalisme dankzij een disselslot, wielklem en een afgewerkte gesloten achterzijde van het led scherm. Het led scherm steken we omhoog, zodat dit boven de meeste voertuigen uitsteekt, voor maximale zichtbaarheid.

In geval van moeilijke verstaanders, kan de overheid best bewegende beelden laten afspelen: een bestuurder die op de juiste manier invoegt en de andere bestuurder die dit op een hoffelijke manier toelaat.

Traffic – Tiësto

La La La – Shakira ft Carlinhos Brown | Formula 1