LA LA LA (BRASIL)

januari 2022

Wist je dat je op je eigen led scherm live beelden kunt afspelen het komende WK? Maak van deze gelegenheid gebruik om er een klantenbindende activiteit van te maken: nodig je klanten/leveranciers/buren uit om er samen met jou een gezellig evenement van te maken. BETOLED bied je de nodige ondersteuning hiervoor.

Het WK in Qatar loopt van 21 november tot 18 december 2022. Het belooft een hete editie te worden. De Belgen nemen het op tegen onder andere onze noorderburen en zuiderburen en… kortom, al onze buren (behalve Luxemburg), maar ook kanonnen zoals Brazilië, Argentinië, Spanje, Kroatië, Engeland, Denemarken, …

Wat heb je nodig? (drankjes en hapjes natuurlijk)

  • videoprocessor
  • audio installatie
  • een led scherm met minimum resolutie 448×256

Heb je geen videoprocessor in huis? Rijkt je muziek installatie niet verder dan een bluetooth boxje uit de badkamer zodat je kan meezingen onder de douche?
Bel of mail ons tijdig. We kunnen je verder op weg helpen.

Is je eigen led scherm te klein voor het aantal personen dat wil meekijken of is de resolutie niet voldoende? (Of heb je geen idee wat we hiermee bedoelen) Geef een seintje, we bekijken samen wat we kunnen verwezenlijken, want het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. Zitten we al niet lang genoeg op onze evenementen-honger?

Heb je nog geen led scherm? Neem contact op voor een vrijblijvende prijsofferte, want het is het ideale moment om deze investering te maken.

Wil je een led scherm huren dit komende evenement? Haast je… het lijkt nog ver, maar dankzij de door-corona-veranderde-economie-en-transport-perikelen kunnen we niet veel tijd verspillen!

Omdat het themalied van WK 2022 nog niet gekend is, kozen we dat van 2014: Shakira  ft. Carlinhos Brown – La la la.

Career Opportunities – The Clash | Traffic – Tiësto