One screen fits all...

Combineer coronamaatregel met een stijging van uw rendement

Wednesday, August 12, 2020

 

Uw zaak heeft stijlvolle en professionele uitstraling. Tot wanneer de overheid besliste om ons een reeks maatregelen op de mouw te spelden. Iedere zaakvoerder mocht een reeks handpompjes ter beschikking stellen. Ernaast is het een knoeiboel van jewelste en krijgen de alcoholdispensers vaak "pootjes"... De aantrekkelijkheid van de ingang van uw zaak daalde zienderogen. Terwijl de eerste indruk van passanten vaak heel belangrijk is om iemand te overtuigen. 

Betoled heeft de ideale oplossing. Een hand sanitizer die komaf maakt met het slordige uitzicht van de alcohol ontsmettingspompjes. Daarenboven combineert u op het scherm zowel de corona maatregelen als uw eigen reclame boodschappen. Iedere bezoeker bekijkt ongetwijfeld deze advertentie of filmpje, tijdens het ontsmetten van de handen. 

Het toestel is uitbreidbaar met een telfunctie. Op deze manier hoeft u niet langer personeel in te zetten om het aantal bezoekers te tellen. 

Het rendement van uw zaak stijgt opnieuw: minder personeel inzetten, niet langer diefstal van de handontsmetting, stijlvolle uitstraling, reclameboodschappen tonen aan iedere bezoeker,...

Bekijk de hand sanitizer in promotie hier.

 

 

 

Uw boodschap werd verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het bericht kon niet worden verstuurd. Gelieve het opnieuw te proberen.