SPORT | EVENEMENTEN

ONTDEK WAT EEN LED SCHERM VOOR JOU DOET

Sponsoring speelt een grote rol bij het organiseren van een evenement. Het adverteren van de sponsorlogo’s op een led scherm zorgt rechtstreeks voor meer inkomsten: op beperkte plaats meer adverteerders tonen, op een heel opvallende manier. Hoeveel keer win-win is dit?

Een dubbelzijdig led scherm voor buitentoepassingen hangt aan een bestaande overkappende constructie. De ordediensten huurden de led schermen tijdens het evenement om informatieve boodschappen te adverteren. Het outdoor led schermt geeft aan in welke richting de toiletten zich bevinden. Er is veel volk aanwezig. In de overkapping hangen kleurige lampionbollen. Danseressen op stelten geven een voorstelling.
boodschappen algemeen nut op led scherm
felle rode blokjes logo
Een led scherm hangt aan een trusconstructie. Het led scherm geeft aan welke de looprichting is voor de massa volk. Er zijn loopgangen gecreëerd met mobiele hekkens.
Led scherm voor toegangscontrole op jouw evenement
felle rode blokjes logo
Een outdoor led scherm staat in een groene omgeving op een mobiele paal. Het led scherm werd gehuurd om tijdens een evenement het volk in goede banen te leiden. Het led scherm toont een boodschap over op welke manier de bezoekers op een veilige manier kunnen aanschuiven. Een man staat met zijn rug naar de camera gericht, aan te schuiven.
Aandacht voor algemene regels dankzij een led scherm
felle rode blokjes logo
Een reuzegroot outdoor led scherm voor een evenement op de markt. Het toont een live tv beeld van de zender Één. Er zijn verschillende mensen nog bezig met de opbouw van het podium.

LIVE BEELDEN

Ken je het?

Bij een (lokale) wielerwedstrijd zie je de deelnemers in een flits voorbijvliegen. Daarna sta je opnieuw te wachten tot de volgende passage (wel ideaal om gauw nog iets te gaan bestellen aan de toog, ah ja, wat moet je anders tussendoor doen?)

Je gaat naar een show of een optreden, maar je ziet enkel een artist in het klein op dat gigantische podium (want de helemaal-vooraan-tickets waren razendsnel uitverkocht en/of super duur).

De led schermen hebben een hoge resolutie om live beelden prachtig weer te geven. Of het nu om sport, entertainment of serieuze zaken gaat, real time afspelen van gebeurtenissen zorgt voor een optimale beleving van je bezoeker.

Live wedstrijd beelden van de formule 1 afspelen op een outdoor led scherm. Het mobiele scherm op aanhangwagen staat tussen een gebouw en de afsluiting. Doordat het led scherm op een uitschuifbare paal in de hoogte staat, hebben de toeschouwers geen last van de omheining.
Live wedstrijdbeelden op een led scherm
felle rode blokjes logo
(Lokale) wielerwedstrijd live meevolgen op een mobiel led scherm

Onze eigen ontwikkelde software is duidelijk en heel overzichtelijk. Wij programmeren zelf, dus kunnen we (op jullie vraag) heel wat specifieke functies voorzien: combineren met onder andere de lichten van de sportzaal of met jullie bestaande afstandsbedieningen. Op deze manier spaar je extra kosten uit.

Op een bureau staat een laptop opengeklapt. Er ligt een balpen voor de laptop. Op de het scherm van de laptop zie je software die nodig is om beelden op het led scherm te plaatsen.
felle rode blokjes logo
Een led scherm boarding bestaand uit outdoor led schermen, geplaatst rond een voetbalveld bij Waasland-Beveren. De boarding omringt het volledige voetbalveld. Een grote overdekte tribune met gele en blauwe zitjes staat achter de led boarding. Op de boarding is de reclame advertentie van betoled zichtbaar.

LED BOARDING

De led boarding is een klasse apart:

 • Veiligheid
  • voor de spelers: lichtsterkte regelen via sensoren, zodat de helderheid geen verblindend effect heeft
  • voor het materiaal: extra beveiliging tegen schokken
 • Gebruiksgemak
  • aanstuurbaar vanuit eenvoudige en gebruiksvriendelijke software
  • smartphone of pc
  • ondersteuning steeds bereikbaar
 • Multifunctioneel
  • extra inkomsten via sponsoring
  • entertainment tijdens pauzes
  • live beelden
  • veiligheidsinstructies
  • tussendoor extra informatie over spelers

EXTRA HULP NODIG?

ONDERSTEUNING BIJ BEELDVERWERKING

Je adverteerders verwachten dat je iedere wedstrijd hun promo’s adverteert op het led scherm. De template service maakt de ontwerpen van de schermafbeeldingen gemakkelijk. Wij stellen voor jou verschillende versies van een basis afbeelding in, in de huisstijl van jullie (sport)club, zodat jij slechts kleine details hoeft te veranderen.

Terug naar boven