GEMEENTE | OVERHEID

Een led scherm is een positieve bijdrage tot jullie manier van communiceren met de burgers.

Als gemeente- of stadsbestuur zijn jullie verantwoordelijk voor ons, de burgers. Jullie staan in voor veiligheid, maar jongleren tegelijkertijd met duurzaamheid, economische en ecologische principes, openheid en communicatie en niet te vergeten: gelijkheid. Een volleerde acrobaat zou er nog moeite mee hebben.

Een led scherm toont dat de gemeentediensten mee innoveren en rekening houden met het milieu. Gedaan met aanplakbiljetten en affiches. De boodschap wederkerend adverteren op een led scherm zorgt voor aandacht van de burgers.

Het outdoor led scherm staat op een paal naast de openbare weg. Het led scherm toont de boodschap: "nieuw op onze website: natuurbuur". Het is een project van de gemeentediensten. Er is een auto die passeert aan het led scherm.

Op strategische plaatsen in je gemeente informatieve led schermen plaatsen, zowel binnen als buiten schermen, geeft je een grote informatieve voorsprong. Doordat de led schermen in minder dan één minuut nieuwe aangepaste beelden uitzendt, kan je als overheid razendsnel communiceren met je burgers. Bij veiligheidsboodschappen en waarschuwingen is iedere minuut gewonnen.

Een led scherm van de gemeente die informeert over de komende voetbalwedstrijd van KFC Zeemeermin tegen het Spaans Kwartier. Het is een outdoor led scherm dat in de dorpskern staat aan een parking. Er is een zone30 bord en nog andere verkeersborden zichtbaar. Er vertrekt net een auto vanop de parking.
Informeer inwoners over komende evenementen
felle rode blokjes logo

Heb je graag nog meer ideeën op welke manier je een led scherm kan inzetten?

Op de foto staat een opengeklapte laptop met een software programma; Er ligt een balpen op het bureau waarop de laptop staat. De software zorgt ervoor dat de beelden heel gemakkelijk op het led scherm getoond worden.

GRAFISCHE ONDERSTEUNING

Om te vermijden dat iedere ambtenaar boodschappen ontwerpt volgens zijn/eigen stijl, kun je gebruik maken van onze template service. Je beschikt over een gamma aan templates in de huisstijl van je gemeente, waar je enkel nog beelden of tekst hoeft aan toe te voegen. Op deze manier vermijd je stijlbreuken en is het geheel herkenbaar voor je inwoners.

REFERENTIES

Terug naar boven