BEDRIJVEN | VRIJE BEROEPEN

ONTDEK WAT EEN LED SCHERM VOOR JOU DOET

Als ondernemer van een éénmanszaak, kleine/middelgrote KMO of een industrieel bedrijf ben je je bewust van de noodzaak van marketing. Een led scherm draagt daar een steentje aan bij. Of eerder een grote steen,… formaat rotsblok… (meteoriet is net overdreven).

VRIJE BEROEPEN

Tijden waarin patiënten en cliënten blindelings naar de dichtstbijzijnde arts, kinesist of notaris komen, zijn lang gepasseerd. Je moet hen overtuigen. Welke manier is beter dan een stijlvolle boodschap op een duurzaam led scherm?

Een moderne led totem op je parking of een doorzichtig led scherm achter je raam straalt innovatie uit. Je kan dankzij je beelden je expertise tónen, méér dan alleen met woorden.

Er zijn regels en wetgevingen om te volgen, waar we jou wegwijs in maken. We baseren ons op het Wetboek Van Economisch Recht, Boek XIV, “Marktpraktijken en consumentenbescherming betreffende beoefenaars van een vrij beroep”.

outdoor led scherm staat op een dubbele paal, op een grasplein langs een drukke autoweg. Het led scherm adverteert voor advocaten. Het led scherm toont de advertentie: "advocaat of jurist nodig?"
felle rode blokjes logo
Een buiten led scherm wordt gebruikt als veiligheidsscherm. Het toont een aantal veiligheidsinstructies aan de hand van diverse pictogrammen. Het led scherm staat aan de voet van een grote silo.

INDUSTRIE

Op grote bedrijventerreinen is signalisatie belangrijk. Vrachtwagens komen en gaan. Een led scherm kan je dynamisch inzetten en leveringen vlot naar de juiste magazijnen loodsen.

In industriële bedrijven is veiligheid essentieel. Bezoekers krijgen eerst veiligheidsfilmpjes en opleidingen voorschotelt en werknemers moeten vaste procedures en voorschriften volgen. Ongevalpreventie is gemakkelijker dankzij een led scherm. Instructies en filmpjes afspelen op een hoog resolutie led scherm, draagt bij tot een constante en vernieuwende herinnering aan veiligheid. Wanneer je vaak nieuwe boodschappen uitstuurt, treedt er minder snel gewenning op. Je werknemers constant op dezelfde boodschap wijzen, maar op andere manieren met visueel veranderende beelden, blijft effect hebben.

Het led scherm met veiligheidsinstructies hangt tegen een gevel van het bedrijf naast de toegangsweg. Er zijn nog verschillende verkeersborden zichtbaar tegen de gevel.
Veiligheid led scherm op de werkvloer
felle rode blokjes logo
Een led scherm voor een brug, bedoeld om het scheepverkeer op het kanaal in goede banen te leiden. Het outdoor led scherm toont verkeersregels van de scheepvaart.
Scheepvaart veiligheid
felle rode blokjes logo
Het buiten scherm op dubbele paal toont een waarschuwingsboodschap voor de scheepvaart. Het led scherm met veiligheidsinstructies staat naast een vuurtoren. Het led scherm toont de boodschap "!!!opgelet!!! versmallig vaargeul breedte 35m".
Led scherm veiligheidsbord
felle rode blokjes logo

EXTRA HULP NODIG?

GRAFISCHE ONDERSTEUNING

Vrees je dat je advertenties er teveel “zelfgemaakt” en goedkoop uitzien? Je bent geen creatieve doe-het-zelver? Ontbreek je inspiratie of tijd om aan de slag te gaan?

REFERENTIES

Terug naar boven