AANBOD LED SCHERMEN

AANBOD LED SCHERMEN

We verdelen onze led schermen onder in verschillende categorieën, afhankelijk van de toepassingen: binnen – buiten of mobiel.

Een 35meter hoge mast met twee led schermen erop. De led schermen vormen een driehoek bovenaan de mast. Er is een blauwe lucht aanwezig. De led schermen tonen advertenties. De mast steekt ver boven de omliggende gebouwen uit.

INDOOR EN OUTDOOR LED SCHERMEN

Bij Betoled kan je terecht voor een vriendelijke babbel, maar onze hoofdzaak is

indoor en outdoor led schermen of displays

die we verkopen | verhuren | herstellingen | leasen (normaal staat hier een *schrappen-wat-niet-past, maar dan maak je ongetwijfeld krassen op je beeldscherm. Zie, wij dragen echt op alle vlak zorg van onze klanten).

VOOR WIE HEBBEN WIJ LED SCHERMEN?

Een led scherm voor jou, voor meer cliënteel, voor meer bezoekers en voor meer omzet.

Omdat de ene sector de andere niet is. Omdat we niemand over het hoofd willen zien. Omdat jij waarschijnlijk geen zin hebt om dingen te lezen die niet voor jou van toepassing zijn. Daarom hieronder een opsplitsing per doelgroep, jullie dus

BEDRIJVEN | VRIJE BEROEPEN

Een led scherm laat toe om niet alleen je producten te adverteren, maar ook je diensten in beeld te brengen en veiligheid te promoten. Het is eenvoudig om je advertenties up-to-date te houden en volledig op je doelgroep af te stemmen. Dankzij de agenda kan je dagelijks advertenties wisselen, zodat de juiste reclameboodschap gezien wordt door de overeenstemmende doelgroep.

Het led scherm op een op maat gemaakte totem is eigendom van een plantenzaak. De bloemenwinkel adverteert momenteel met "mooi assortiment tuinplanten en grassen". Het outdoor led scherm staat op de parking van de bloemenwinkel, langs de zijkant van de openbare weg. Onderaan de afbeelding is een rode balk met "bedrijven | vrij beroep" zichtbaar.
felle rode blokjes logo

ANDERE

Vind je jezelf niet terug in de bovenstaande categorieën? Toch ben je meer dan welkom. Je voelt je misschien meer thuis in deze groep?

  • Begrafenis met real time beelden buiten de kerk voor de massa die een laatste groet wil brengen
  • Kunstenaars en artiesten met een uniek project
  • Particulieren met een uitbundig feest in het vooruitzicht
  • Huwelijksviering/feest met beeldmateriaal (al dan niet compromitterend)

Hoor je graag wat een led scherm voor jou concreet kan betekenen? Zonder enige aankoopverplichting geven we een marketing-advies uitgewerkt op jouw bedrijf

BETOLED GEEFT JE EEN BOOSTER

OVERTUIGINGSKRACHT

Een led scherm is een pak vriendelijker voor je stemknobbels dan schreeuwen van de daken hoe goed je merk is. Tóón je potentiële klanten waarom ze best bij jou klant worden.

Het led scherm staat op een brede paal, in het grasplein tussen het gebouw van de onderneming en de openbare weg. Het led scherm is langwerpig en hangt onder het logo van de onderneming. Het toont de advertentie "open deur dagen 26-27-28 juni". Er rijden auto's op de openbare weg.
felle rode blokjes logo

EVENEMENTEN

Adverteer voor je evenement niet alleen met de broodnodige informatie, maar overtuig mogelijke bezoekers met sfeerbeelden van vorige edities. Zet de juiste vibe in gang dankzij jouw moodbord op een led scherm.