BETOWARE Cloud software voor LED-schermen

BETOWARE Cloud: ontdek onze cloud software voor het aansturen van jouw schermen

Cloud software die al je schermen beheert

BETOWARE Cloud is de cloud software van BETOLED die jou tijdswinst bezorgt door al je schermen te beheren (ook niet-BETOLED schermen), ongeacht waar ze zich bevinden en dit elk apart, of allemaal simultaan.

De BETOWARE is voor alle toepassingen en sectoren geschikt, tot onze vaste klanten behoren onder andere:

  • Restaurants die hun specialiteiten en menu’s dynamisch tonen
  • Gemeenten die via de schermen hun inwoners informeren
  • Fabrieken die schermen gebruiken voor diverse veiligheidsvoorschriften
  • Bedrijven die ze gebruiken voor interne communicatie
  • Winkels die uitnodigende etalageschermen gebruiken
  • Retailers die producten dynamisch in de kijker zetten
  • en nog veel meer

Ook op zoek naar een betrouwbaar LED-scherm én bijhorende software? Contacteer ons gerust!

Maak een afspraak
Betoware cloud software logo

Graag een afspraak maken voor je LED-project?

Contacteer onsTel: 0477 13 38 42
benjamien-bereikbaar
software led-scherm templates

Gebruiksvriendelijke en dynamische software

Dankzij de heel handige snufjes en gebruiksvriendelijke agenda kan je het rendement van je schermen duidelijk verhogen en zo meer omzet maken. Je kan met gemak je advertenties aanpassen aan wisselende doelgroepen gedurende de dag of week.

Enkele inspirerende praktijkvoorbeelden:

  • Voor je horeca zaak: als taverne kan je ’s morgens uitpakken met beelden van de uitgebreide ontbijtmogelijkheden, in de voormiddag overschakelen naar de dagschotel. De namiddagpassanten krijgen beelden te zien van je heerlijke taarten, maar tijdens de spits promoot je de snelle snack. Wanneer je zaak gesloten is, adverteer je een QR code naar de website. Zo blijf je je klanten uitnodigen tot een bezoek, zelfs wanneer je gesloten bent.
  • Voor je verkeringsagentschap: Een verzekeringsagent geeft tijdens de spitsmomenten promo’s over fiets- en ongevallenverzekeringen. Gedurende de dag kan er info over hospitalisatieverzekeringen gecombineerd met Wist-je-datjes zodat passanten begrijpen dat jij over kennis beschikt die hen geld zal besparen.
  • Voor je immokantoor: een makelaar toont tijdens de dag foto’s en filmpjes van een woning, met de nadruk op de tuin en invallend licht, terwijl ’s avonds eerder sfeerbeelden en de openhaard zal benadrukt worden.
Contacteer ons voor meer info of een demo

Kies uit honderden templates en creëer efficiënt je commerciële boodschappen

Heb je weinig inspiratie? Wil je opboksen tegen influencers die een fulltime bezigheid hebben met het produceren van prachtige content? Wij kunnen je helpen. In de BETOWARE Cloud zitten honderden ready to use instagramwaardige templates.

Enkel nog je tekst en/of een extra afbeelding plaatsen is voldoende, of wil je de template aanpassen naar jouw smaak en huisstijl? Alles is mogelijk:

  • Plaats je menukaart of suggesties in een prachtige template
  • Laat je product-van-de-week uitblinken
  • Overtuig met detailbeelden en filmpjes over je diensten
  • Geef wist-je-datjes en quotes in een toffe lay-out
  • Vestig de aandacht op veiligheidsvoorschriften in een opvallende template.
Contacteer ons voor meer info of een demo
BETOWARE Cloud software voor led schermen
Veiligheidsscherm LED-scherm

Maatwerk nodig met je BETOWARE Cloud?

We zijn sterk in maatwerk. Voor wie wil, kunnen we de BETOWARE Cloud verder aanpassen en vergaand programmeren op maat, zodat de bedrijfsorganisatie vlotter verloopt (al dan niet in combinatie met AI):

  • Organiseert je bedrijf een business event binnen een paar maanden? Dan kan je de logo’s van de aanwezige bedrijven vooraf opzoeken en de software zal automatisch de logo’s bij aankomst van de gasten afspelen. Je kan dit zelfs combineren met bijvoorbeeld het automatisch ontsteken van de verlichting in bepaalde delen van het bedrijf.
  • Een gemeente kan geautomatiseerd op de schermen een BE ALERT mededeling afspelen, zonder dat nog enige tussenkomst nodig is.
  • Na het indrukken van een alarmknop tonen alle veiligheidsschermen automatisch welke vluchtroute de werknemers moeten volgen. Ieder scherm toont geautomatiseerd de juiste route voor deze specifieke locatie, rekening houdend met de kritieke te vermijden zone.
  • Een fietsenmaker kan dankzij AI bijvoorbeeld wisselende beelden tonen van bakfietsen en kinderfietsen indien er zich op dat moment jonge ouders tussen de passanten bevinden. Bij het opmerken van een ouder publiek schakelt de BETOWARE Cloud dan weer automatisch over naar fietsen met een lage instap.
Contacteer ons voor meer info of een demo

Vragen of graag een afspraak maken?
Contacteer ons gerust!

Benjamien van BETOLED op klantenbezoek

Spieveldstraat 45, 9160 Lokeren (BE)

BTW: BE0888.603.340

Stuur ons een bericht